Despre noi

IDEALMIX - PARTENERUL TAU DE INCREDERE
Idealmix SRL este formulator si producator de vopsele lavabile, tencuieli decorative si vopsele industriale cu o gama variata de produse, de la simpla vopsea lavabila pana la produse aplicabile in finisaje decorativ artistice.

CULOARE SI ARMONIE

Idealmix SRL ofera servicii de consultanta in design ambiental, amenajari interioare si finisaje de exterior. Pentru simulari de culoare pe un material ales de client punem la dispozitie o colectie de mostre si paletare complete. Pentru obtinerea vopselelor colorate de interior si exterior, se foloseste sistemul Harmony, bazat pe utilizarea masinii automate de colorat, dotata cu retetar computerizat. Sistemul are avantajul dozarii precise, culoarea fiind obtinuta rapid, în nuanța dorita de beneficiar. In sistemul Harmony se pot obtine peste 1000 de nuante. In paralel, Idealmix a lansat pe piata sistemul de colorare pe baza de oxizi naturali(pigmenti) dezvoltand propriul paletar Citadin in peste 100 de nuante. O multime de elemente devin fundamentale atunci cand construim mediul in care traim, in care lucram sau in care petrecem cea mai mare parte a timpului. Dincolo de calitatea materialelor aplicate, alegerea culorilor este foarte importanta pentru a induce acea stare de armonie necesara pentru confortul nostru. Optiunile sunt infinite si tocmai aceste diferente, aproape imperceptibile, dintre o tonalitate si alta furnizeaza armonia.


CALITATE SI INCREDERE

Produsele Idealmix sunt formulate plecand de la cerintele factorilor de mediu specifice tarii noastre, proiectate sa reziste conditiilor atmosferice extreme. Majoritatea materiilor prime utilizate sunt produse de firme occidentale cu traditie si renume in industria producatoare de vopsele. Suntem in permanenta concentrati pe calitatea produselor iar scopul nostru principal este sa va castigam increderea si sa o mentinem.